Muu ohjelma ja vapaa-aika

Työnteon ja opiskelun ohella kesäkoulussa järjestetään myös muuta vapaa-ajan ohjelmaa. Perinteeksi ovat jo muodostuneet yhteinen picnic-konsertti Porin Jazz -festivaaleilla, kesäolympialaiset sekä luokkaretki Yyterin hiekkarannalle. Lisäksi tarjolla on saunailtoja ja uintia Kokemäenjoen kauniissa rantamaisemassa.

Kesäkoululaiset ovat myös järjestäneet itsenäisesti paljon vapaa-ajan ohjelmaa kesäkoulun ohella aina letunpaistosta lavatanssireissuihin. Jokainen kesäkoulu siis muodostuu osallistujiensa näköiseksi.

Harjavallan sairaalan läheisyydessä liikuntamahdollisuudet ovat hyvät. Nykyaikainen henkilökunnan kuntosali, palloiluhalli ja tenniskenttä löytyvät sairaalan tontilta. Näiden lisäksi sairaalan lähellä on myös jalkapallokenttä sekä Hiittenharjun loistavat lenkkimaastot. Myös keskussairaalan yhteydessä on henkilökunnan oma kuntosali. Yyterin ranta sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Harjavallasta.
Anulla, vuoden 2016 kesäkoululaisella, ei ollut vapaa-ajan vietto-ongelmia. Hän käytti liikenevän aikansa ratsastamalla psykiatrian rekrytoijan hevosilla :).


Kommentit