8.10.2020

Työskentely

Psykiatrian kesäkoulussa työskentelet Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon vastuualueen työpisteessä joko Harjavallassa, Porissa tai Raumalla kesä-heinäkuun ajan. Kesäkoulu nro 10 järjestetään ajalla 30.5.2022-31.7.2022.

Kesäkoulun ajan työskentelyäsi ohjaa sinulle nimetty vastuuohjaaja, joka yhdessä muiden senioreiden ja kollegoiden kanssa tukee ja neuvoo sinua ammatillisissa ongelmatilanteissa. Lisäksi saat ohjaajaltasi sekä tiimiltäsi suullista ja kirjallista palautetta työskentelystäsi kesäkoulun aikana.

Kesäkoulussa voit työskennellä joko psykiatrian (aikuiset ja vanhukset) erikoisalalla tai vaihtoehtoisesti nuoriso- tai lastenpsykiatrian erikoisaloilla, mikäli olet suorittanut näiden erikoisalojen kurssit hyväksytysti.

Lastenpsykiatrian koko toiminta sijoittuu Poriin, aikuis- ja nuorisopsykiatrian toimipisteitä löytyy kaikilta paikkakunnilta. Harjavallan psykiatrisessa sairaalassa toimii kaksi aikuisten akuuttiosastoa, ja kuntoutusosastoa, nuorisopsykiatrian osasto sekä vanhuspsykiatrian osasto- ja poliklinikka. Tämän lisäksi Harjavallan sairaalan yhteydessä on Tehostetun avohoidon yksikkö, joka toimii avo- ja laitoshoidon rajapinnassa. Yleissairaalapsykiatrian yksikkö on Satasairaalan yhteydessä Porissa. Psykiatrian avohoito sekä päiväosastot jakaantuvat Poriin, Raumalle, Harjavaltaan, Kankaanpäähän sekä Huittisiin. Lisätietoja toimipisteistä löydät Satakunnan sairaanhoitopiirin Psykiatrian vastuualueen esittelyistä sivulta: https://www.satasairaala.fi/palvelut.

Hakuvaiheessa voit esittää toiveesi työskentelypaikasta. Mutta huomioithan, että aina emme näitä toiveita voi toteuttaa käytännön syistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti