10.8.2015

Työskentely

Psykiatrian kesäkoulussa työskentelet Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon toimialueen työpisteessä joko Harjavallassa, Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä tai Huittisissa kesä-heinäkuun ajan. Kesäkoulu nro 6 on 4.6.-3.8.2018.

Kesäkoulun ajan työskentelyäsi ohjaa sinulle nimetty vastuuohjaaja, joka yhdessä muiden senioreiden ja kollegoiden kanssa tukee ja neuvoo sinua ammatillisissa ongelmatilanteissa. Lisäksi saat ohjaajaltasi sekä tiimiltäsi suullista ja kirjallista palautetta työskentelystäsi kesäkoulun aikana.

Kesäkoulussa voit työskennellä joko psykiatrian (aikuiset ja vanhukset) erikoisalalla tai vaihtoehtoisesti nuoriso- tai lastenpsykiatrian erikoisaloilla, mikäli olet suorittanut näiden erikoisalojen kurssit hyväksytysti.

Lastenpsykiatria koko toiminta sijoittuu Poriin Keskussairaalan yhteyteen, aikuis- ja nuorisopsykiatrian toimipisteitä löytyy kaikilta paikkakunnilta. Harjavallan psykiatrisessa sairaalassa toimii kaksi aikuisten akuuttiosastoa, kolme aikuisten kuntoutusosastoa, nuorisopsykiatrian osasto sekä vanhuspsykiatrian osasto- ja poliklinikka. Tämän lisäksi Harjavallan sairaalan yhteydessä on Tehostetun avohoidon yksikkö, joka toimii avo- ja laitoshoidon rajapinnassa. Yleissairaalapsykiatrian yksikkö on Keskussairaalan yhteydestä Porissa. Psykiatrian avohoito sekä päiväosastot jakaantuvat Poriin, Raumalle, Harjavaltaan, Kankaanpäähän sekä Huittisiin. Lisätietoja toimipisteistä löydät Satakunnan sairaanhoitopiirin Psykiatrian toimialueen esittelyistä.

Hakuvaiheessa voit esittää toiveesi työskentelypaikasta. Mutta huomioithan, että aina emme näitä toiveita voi toteuttaa käytännön syistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesäkoulu 2020 starttaa maanantaina